Μένουμε σπίτι και κάνουμε virtual πάρτυ!

Μένουμε σπίτι και προστατεύουμε την υγεία μας και την υγεία των συνανθρώπων μας! Η eldekor σας στέλνει τα προϊόντα που επιλέγετε στην πόρτα σας, σύντομα και με ασφάλεια ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε μια όαση χαράς στο περιβάλλον του σπιτιού σας! Σκορπίστε χρώμα και χαρά με οποιαδήποτε αφορμή!

Είτε είναι τα γενέθλια των παιδιών, του/της συζύγου ή κάποιου άλλο αγαπημένου προσώπου, είτε μια επέτειος ή απλά χωρίς να συντρέχει κανένας λόγος, επιθυμείτε να φτιάξετε την διάθεση σας και των αγαπημένων σας με ένα χαρούμενο σκηνικό!

Ευτυχώς που σε αυτή την τόσο δύσκολη συγκυρία για την ανθρωπότητα, έχουμε ισχυρό σύμμαχο την τεχνολογία σε όλα τα επίπεδα. Να είμαστε μακριά αλλά ταυτόχρονα κοντά, να βλέπουμε και να συνομιλούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα! Έτσι κατά κάποιον τρόπο μπορείτε να μοιραστείτε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους, την οποιαδήποτε μικρή γιορτή που επιθυμείτε να οργανώσετε και να την ζήσετε μαζί τους, δίνοντας τους μεγάλη χαρά σε αυτές τις δύσκολες για όλους ημέρες.

 

Μην πτοηθείτε από την απόσταση και διοργανώστε ένα διαφορετικό αλλά γεμάτο αγάπη πάρτυ για ένα μέλος της οικογένειας ή έναν φίλο. Βρείτε εύκολες συνταγές ζαχαροπλαστικής και φτιάξτε ένα κέικ ή μια τούρτα γενεθλίων. Οργανώστε μια ομαδική βίντεοκλήση με οικογένεια και φίλους τραγουδήστε και σβήστε τα κεράκια όλοι μαζί! Μερικά μπαλόνια, μια γιρλάντα, λίγα λουλούδια, είναι κάποιες κατευθυντήριες ιδέες για να φέρουν ανοιξιάτικο αέρα αισιοδοξίας στο σπίτι σας!

 

Μπορείτε να δείτε περισσότερες και να εμπνευστείτε βλέποντας τις φωτογραφίες των προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος κι εμείς είμαστε εδώ για οτιδήποτε χρειαστείτε!

Ευχόμαστε να είστε όλες και όλοι υγιείς με τις οικογένειες σας και όσο γίνεται αισιόδοξοι! Μένουμε σπίτι, ασφαλείς, απολαμβάνουμε τον ήλιο από τα παράθυρα, τις αυλές, τα μπαλκόνια μας, κάνουμε υπομονή και θα περάσει και αυτό!

Φιλικά Κορίνα

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα