Παιδικό Τραπέζι Σε Γαμήλια Δεξίωση

Το γαμήλιο πάρτι πλησιάζει! Ανάμεσα στους καλεσμένους σας θα βρίσκονται και παιδιά. Οι μικροί μας καλεσμένοι είναι ίσως οι πιο απαιτητικοί απ’όλους και πρέπει να βρούμε τρόπους να τους κεντρίσουμε το ενδιαφέρον  και να τους απασχολήσουμε δημιουργικά και ευχάριστα, όσο οι μεγάλοι απολαμβάνουν το φαγητό τους και διασκεδάζουν. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να τους προσφέρουμε τον δικό τους χώρο, το δικό τους ξεχωριστό Παιδικό Τραπέζι όπου θα μαζευτούν όλοι μαζί και θα απολαύσουν το φαγητό τους, λιχουδιές και φυσικά πολλές  διαφορετικές δραστηριότητες όπου θα διατηρήσουν το ενδιαφέρον και την χαρά καθ’ όλη την διάρκεια του πάρτυ! Μικροί και μεγάλοι θα το λατρέψουν και όλοι θα μπορέσουν να απολαύσουν την ημέρα του γάμου!

 

 

Η ξύλινα πινακίδα “kids only” θα οδηγήσει τους μικρούς μας φίλους στο δικό τους τραπέζι! Εκεί θα βρουν την πινακίδα “kids table” και έτσι θα ξέρουν ότι είναι ο δικός τους μοναδικός χώρος!

Από το παιδικό τραπέζι δεν θα μπορούσε να λείπει Το Παιδικό Σετ με Δραστηριότητες για Γαμήλιο Πάρτυ! Ζωγραφική, Γκρινιάρης, ναυμαχία και άλλα παιχνίδια που γνωρίζουν και αγαπούν σε γαμήλια έκδοση! Συμπληρώστε στο τραπέζι ξυλομπογιές ή μαρκαδόρους νερού για να μην λερωθούν τα ρουχαλάκια τους .

Μια στάση για γλυκό! Μπορούμε να προσφέρουμε γλυκίσματα, ζαχαρωτά ή ό,τι άλλο πιστεύουμε ό,τι θα ευχαριστήσει τους μικρούς μας φίλους στα Χάρτινα Σακουλάκια, Κουτάκια ή στα Χωνάκια Κερασμάτων, όλα διακοσμημένα με όμορφα σχέδια!

Και το  παιδικό παιχνίδι συνεχίζεται όσο κρατάει το γαμήλιο πάρτυ με Σαπουνόφουσκες σε σχήμα καρδιάς ή γαμήλιας τούρτας και πολύ κέφι με τα αγαπημένα Φρου Φρου διαχρονικά απαραίτητο αξεσουάρ σε κάθε πάρτυ! Μπορείτε επίσης να έχετε στο παιδικό τραπέζι όμορφες στέκες για τα κορίτσια διακοσμημένες με pom pom από τούλι!

Όλα τα προϊόντα μπορούν να συνδυαστούν χρωματικά μεταξύ τους μαζί με την απαραίτητη διακόσμηση τραπεζιού, η οποία θα περιλαμβάνει χάρτινα πιάτα, ποτήρια, χαρτοπετσέτες, μπαλόνια και  άλλα διακοσμητικά όπως γιρλάντες, χάρτινες μπάλες και άλλα. Μπορείτε να συνδυάσετε όλα τα προϊόντα σε αποχρώσεις του λευκού και του χρυσού ή σε οποιονδήποτε άλλο χρωματικό συνδυασμό και απόχρωση έχετε επιλέξει για την γαμήλια δεξίωση σας.

Εάν σκοπεύετε να έχετε έναν κλόουν ή έναν animateur στην δεξίωση, το παιδικό τραπέζι μπορεί να αποτελέσει το κέντρο του ενδιαφέροντος και να γεμίσει με μπαλονάκια κατασκευών, μπογιές για παιδικό Face painting και πολλά άλλα.

Το ξεχωριστό τραπέζι με παιδικές δραστηριότητες, θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους λιλιπούτειους καλεσμένους σας, θα βοηθήσει να γνωριστούν μεταξύ τους, να κάνουν νέες φίλες και νέους φίλους και να αρχίσουν το παιχνίδι μετά το φαγητό. Θα απασχοληθούν ευχάριστα και θα έχουν ένα δικό τους σημείο στην δεξίωση για να διασκεδάσουν με τον μοναδικό παιδικό τους τρόπο!

Το παιδικό τραπέζι θα κάνει την αγαπημένη σας μέρα ακόμα πιο όμορφη έχοντας συμβάλλει  στο να κυλήσει η βραδιά πιο ξεκούραστα για τους γονείς, δημιουργικά και ξέγνοιαστα για τα παιδιά και φυσικά με πολύ κέφι και χαρά για όλους!

Καλή διασκέδαση!

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα