Παραμυθένια Χριστούγεννα για μικρούς και μεγάλους!

Παραμυθένια Χριστούγεννα για μικρούς και μεγάλους!

Στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό, μικροί και μεγάλοι αναζητούμε την χαρά, το όνειρο και το ταξίδι σε αναμνήσεις αλλά και εικόνες από ιστορίες και διηγήματα! Με τα στολίδια, τα λαμπιόνια και τα διακοσμητικά φέρνουμε στον χώρο μας λίγη από την μαγεία των παραμυθιών!  Σε δύσκολες εποχές, όπως αυτές που διανύουμε, οι στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς είναι πιο σημαντικές από ποτέ! Τί καλύτερο λοιπόν από το να γεμίσουμε τον χώρο μας χρώματα και μαγεία με αφορμή των εορτασμό των Χριστουγέννων!

Έτσι λοιπόν, επιλέξαμε για εσάς έναν ιδιαίτερο στολισμό για φέτος με το παραμύθι να επικρατεί και τους ήρωες από τα αγαπημένα μας παιδικά Χριστουγεννιάτικα διηγήματα να είναι μαζί μας ώστε να μας συντροφευόσουν σε όλη την περίοδο των εορτών! Ποιος δεν θυμάται την συγκινητική ιστορία του καρυοθραύστη και της αγαπημένης του μπαλαρίνας; Τα ελαφάκια του Άγιου Βασίλη με πρωταγωνιστή τον Ρούντολφ με την κόκκινη του μύτη; Ο γλυκούλης Μπισκοτάνθρωπος, το ζαχαρωτό σπίτι, πιγκουινάκια και ζαχαρωτά  θα είναι μαζί μας, θα τα στολίσουμε στο παιδικό δωμάτιο, στο σαλόνι και στο μαγαζί μας και ακόμη, θα διοργανώσουμε το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτι! Την φετινή χρονιά ξεχωρίζουν οι έντονες και ξεχωριστές αποχρώσεις καθώς και οι ιδιαίτεροι συνδυασμοί.

Τους ήρωες τους βρίσκουμε σε τρισδιάστατη μορφή  σε μπαλόνια foil! Τα μπαλόνια foil γεμίζουν τον χώρο και αποτελούν ιδανικό στολισμό για όλους τους χώρους του σπιτιού και του μαγαζιού.  Σε κάθε γωνία μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό παραμύθι! Ο Άγιος Βασίλης, τα ελαφάκια και τα πιγκουινάκια δίπλα από το δέντρο, θα μας ταξιδέψουν απευθείας στο χιονισμένο χωριό του στον Βορρά!

Τα Ζαχαρωτά,  τα μπαλόνια Foil Gingerbread man και Gingerbread House θα μας μεταφέρουν στην παραμυθένια ατμόσφαιρα του μαγεμένου δάσους! Το  μπαλόνι foil καρυοθραύστης  και το μπαλόνι Χριστουγεννιάτικο δέντρο περιλαμβάνουν βάση και μπορούν να τοποθετηθούν αυτόνομα δίπλα από τα έπιπλα του σαλονιού, την πόρτα ή όπου αλλού θέλουμε!

Ακόμη, μπορείτε να στολίσετε το δέντρο σας και τον χώρο σας με παραμυθένια κρεμαστά στολίδια, χάρτινες μπάλες και αστέρια σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, καθώς και με γιρλάντες, διακοσμητικές κουρτίνες και πολλά ακόμη διακοσμητικά χώρου που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας!

Το πακετάρισμα των δώρων μπορεί επίσης να γίνει μια πολύ διασκεδαστική εορταστική δραστηριότητα με την οικογένεια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρωτότυπα χαρτιά περιτυλίγματος, εντυπωσιακές κορδέλες, χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα ή καρτελάκια δώρων πάνω στα οποία θα γράψετε το όνομα του παραλήπτη και στην συνέχεια να τα τοποθετήσετε κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Κι επειδή δεν ξεχνάμε ποτέ τους μικρούς μας φίλους, μπορούμε να τους αφιερώσουμε έναν δικό τους χώρο ώστε να απασχοληθούν ευχάριστα και ξέγνοιαστα την ώρα του φαγητού τις ημέρες των εορτών! Επίσης, εάν τα γενέθλια ή ονομαστική εορτή των παιδιών είναι κοντά στις γιορτινές ημέρες, ένα θεματικό πάρτι με τους ήρωες των παραμυθιών ή ακόμη με θέμα τα Χριστούγεννα, αποτελεί ιδανική επιλογή για τις δικούς μας μικρούς ήρωες!

Δίπλα από το παιδικό τραπέζι μπορούμε να τοποθετήσουμε τρισδιάστατα μπαλόνι foil με αγαπημένες φιγούρες από τα παραμύθια των παιδικών μας χρόνων. Η διακόσμηση του τραπεζιού θα αποτελείται από χαριτωμένες εορταστικές πινελιές που θα στολίσουν το τραπέζι και θα βάλουν τα παιδάκια στο εορταστικό κλίμα. Αρχικά μπορείτε να χρησιμοποιήστε το runner τραπεζιού από λινάτσα με σκούφους αγίου Βασίλη, πάνω από ένα λευκό ή κόκκινο τραπεζομάντηλο. Χρησιμοποιήστε χαρτοπετσέτες με τον  χαμογελαστό Άγιο Βασίλη ή Χαρτοπετσέτες με τον μπισκοτάνθρωπο που θα τους ενθουσιάσουν και θα παίξουν μαζί τους και στο κέντρο του τραπεζιού θα τοποθετήσετε τα χάρτινα Χριστουγεννιάτικα έλατα.

Τα Χάρτινα Πιάτα Γκι σε αποχρώσεις του πράσινου με χρυσές λεπτομέρειες, καθώς και μονόχρωμα χάρτινα πιάτα και ποτήρια ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε στυλ, ανάλογα με την ένταση που εμείς θέλουμε να δώσουμε στην διακόσμηση. Μια πολύ πρωτότυπη ιδέα επίσης είναι να χρησιμοποιήσετε τα καρτελάκια με σκούφους αγίου Βασιλή με το όνομα τους για ξέρουν που θα καθίσουν! Ακόμη, μπορούμε να δώσουμε χρώμα με παιχνιδιάρικα χρωματιστά καλαμάκια  και με τα Χάρτινα Διακοσμητικά Στικ Merry Xmas με διάφορες Χριστουγεννιάτικες φιγούρες τοποθετημένα πάνω από τα μελομακάρονα και τα γλυκά!

Για να εντυπωσιάσουμε τους  μικρούς μας καλεσμένους μας και να βγάλουν τις πιο όμορφες και παραμυθένιες φωτογραφίες, θα βάλουμε στην πόρτα την υπέροχη Χριστουγεννιάτικη Γιρλάντα Μπαλονιών η οποία αποτελείται από μπαλόνια και φουσκωτά ζαχαρωτά! Εναλλακτικά μπορείτε να κρεμάσετε στο σαλόνι σε κάποιο σημείο την διακοσμητική κουρτίνα με έλατα και να δημιουργήσετε υπέροχο Χριστουγεννιάτικο φόντο για τις φωτογραφίες. Και φυσικά θα ενθουσιαστούν και θα παίξουν με τα Photo Booth Props Noel !

Τέλος για ένα ονειρεμένο εορταστικό απόγευμα επιλέγουμε μια αγαπημένη Χριστουγεννιάτικη ταινία και τους σερβίρουμε κακάο σε εορταστικές κούπες!

Στολίστε τον χώρο σας, κάντε το σαλόνι σας όσο μαγικό επιθυμείτε και αφεθείτε στο όνειρο και το πνεύμα των ημερών! Η ομάδα μας περιμένει πάντα με χαρά να μοιραστείτε μαζί μας τις στιγμές σας αλλά και όποια απορία έχετε για την διακόσμηση του χώρου σας!

 

Καλές παραμυθένιες γιορτές σε όλους, με υγεία, αγάπη και ζεστασιά!

 

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα