Ιδέες και συμβουλές για να οργανώσετε ένα ονειρεμένο Bachelorette πάρτι!

Το bachelorette πάρτι αποτελεί μία ευκαιρία να συναντηθεί η νύφη με τις φίλες τις, να χαλαρώσει, να ξεφαντώσει και να τα συνδυάσει όλα, παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα! Μια μικρή απόδραση, λοιπόν, για την νύφη και την κουμπάρα από τις πυρετώδεις προετοιμασίες του γάμου! Η μετάφραση του ονόματος του πάρτι, σημαίνει το πάρτι των εργένηδων. Είναι η τελευταία βραδιά, που η νύφη θα περάσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα ως εργένισσα! Τι καλύτερο λοιπόν από το διοργανώσουμε μία βραδιά με πολλή αγάπη, προσαρμοσμένη στα γούστα της νύφης και της παρέας της! Φροντίστε να είναι ένα πάρτι το οποίο θα μείνει αξέχαστο σε όλες! Όπως έχει πλέον καθιερωθεί σε κάθε bachelorette πάρτι, εκτός από τον στολισμό του χώρου, τα αξεσουάρ για την νύφη και τις φίλες είναι απαραίτητο συστατικό για εντυπωσιακές φωτογραφίες και μια αξέχαστη βραδιά. Τα αγάπησαν όλες οι μέλλουσες νυφούλες και οι αγαπημένες της! Ανάλογα πάντα με τα γούστα της μέλλουσας νύφης, μπορούμε να επιλέξουμε τα ιδανικά αξεσουάρ σε διάφορα στυλ για κάθε γούστο.

Εάν ψάχνετε να οργανώσετε το καλύτερο bachelorette party, μην ανησυχείτε καθόλου! Παρακάτω θα μιλήσουμε για τα απαραίτητα αξεσουάρ για την νύφη και τις φίλες της, καθώς και  για ιδέες για το κατάλληλο μέρος αλλά και για τον στολισμό του χώρου!

Bachelorette Coctail πάρτι στο σπίτι.

Εάν αποφασίσουμε ότι το πάρτι μας θα γίνει σε κάποιο σπίτι, ένα πάρτι στο σαλόνι, ή ακόμα καλύτερα στην βεράντα, στην ταράτσα ή στον κήπο κάτω από το φεγγάρι και τ’ αστέρια αποτελούν πολύ όμορφες επιλογές! Φαγητό, ποτό, η αγαπημένη μας μουσική, κουβεντούλα και πολλή χαρά!  Η επιλογή του bachelorette πάρτι στο σπίτι μας επιτρέπει να προσφέρουμε στη νύφη και στους εαυτούς μας λίγες στιγμές χαλάρωσης. Μπορούμε να οργανώσουμε μία βραδιά με περιποίηση προσώπου, σώματος και νυχιών. Η Λευκή ρόμπα Bride to be  και οι ροζ ρόμπες Brides besties είναι απαραίτητο αξεσουάρ για μία βραδιά περιποίησης με τις φίλες μας. Ακόμη, μπορούμε να βρούμε συνταγές και να φτιάξουμε μόνες τα αγαπημένα μας κοκτέιλ και εδέσματα να τα σερβίρουμε σε θεματικά ποτήρια και πιάτα Team Bride

   

 

Μπορούμε να γεμίσουμε το σπίτι με χρώματα! Στο πάρτι μας μπορεί να κυριαρχήσει το ροζ και το κόκκινο χρώμα στον στολισμό και στα είδη τραπεζιού. Μπορούμε να δημιουργήσουμε όμορφες συνθέσεις με μπαλόνια foil και λάτεξ σε διάφορα σχήματα και χρώματα.

Ροζ καρδιές και κόκκινα φιλιά θα μας γεμίσουν τον χώρο με έρωτα και αγάπη!  Ακόμη, ένα πάρτι στις αποχρώσεις του rose gold ή στις αποχρώσεις του λευκού και του χρυσού αποτελούν αγαπημένες επιλογές. Τρισδιάστατα μπαλόνια foil με logo BRIDE & BRIDE TO BE και γιρλάντες, σε συνδυασμό με τα rose gold ή χρυσά είδη τραπεζιού, είναι μερικά από τα πλέον αγαπημένα δικά μας και δικά σας αξεσουάρ για εκείνη την ημέρα, για να δώσετε στο πάρτι σας την ανάλογη κομψότητα.

Bachelorette Πάρτι στην παραλία!

Τους καλοκαιρινούς μήνες, στις παραλίες, θα δείτε πολλές παρέες να κάνουν πάρτι δίπλα στο κύμα! Σας προτείνουμε να δημιουργήστε ένα ειδυλλιακό σκηνικό για bachelorette πάρτι στην αμμουδιά! Με απλά υλικά και αξεσουάρ, αλλά με πολύ ρομαντισμό, θα οργανώσετε το καλύτερο πάρτι στην παραλία. Μαζευτείτε με τις αγαπημένες σας στην παραλία πριν δύσει ο ήλιος, πάρτε μαζί σας τα αγαπημένα σας σνακ , ποτά και αναψυκτικά, καθίστε αναπαυτικά σε ξαπλώστρες ή ψάθες, και απολαύστε με την μέλλουσα νυφούλα το ηλιοβασίλεμα! Ένα μικρό ηχείο με καλή μουσική είναι η τελευταία πινελιά για να ξεφαντώσετε ή να χαλαρώσετε κάτω από τα αστέρια! Επιλέξτε για  την νύφη αξεσουάρ για τα μαλλιά για να ξεχωρίζει, ή τα γυαλιά Bride to be .  Οι φίλες μπορούν να επιλέξουν και εκείνες  γυαλιά, βραχιολάκια ή κορδέλες. Διαλέξτε όποια είδη σερβιρίσματος χρειάζεστε, και περάστε υπέροχα! Επίσης, μπορείτε να κανονίσετε ένα πάρτι σε ένα beach bar, με πολλά κοκτέιλ! Διακοσμήστε το τραπέζι σας με μπαλόνια και γιρλάντες και κλέψτε την παράσταση!

 

 

Spa Bachelorette πάρτι

Μια ακόμη όμορφη ιδέα που φαίνεται να την προτιμούν οι φίλες μας,  ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, αποτελεί η μικρή απόδραση σε κάποιον κοντινό ή πιο μακρινό προορισμό με διαμονή σε ξενοδοχείο. Εκεί θα μπορέσετε να απολαύσετε μια ολοκληρωμένη περιποίηση spa με υπηρεσίες όπως sauna, hammam, jacuzzi, πισίνα, αλλά και μασάζ προσώπου και σώματος για να χαλαρώσετε πριν την μεγάλη ημέρα! Χρησιμοποιήστε τις ρόμπες για την νύφη και τις φίλες της, ένα εύκολο αξεσουάρ όπως η στέκα bride, η οποία δεν θα την βαραίνει και θα μπορεί να την χρησιμοποιήσει για τις φωτογραφίες σας. Οι φίλες μπορούν να επιλέξουν τατουαζ ή  βραχιολάκια και φυσικά τα photo booth props για υπέροχες φωτογραφίες.  Πολλά ξενοδοχεία προσφέρουν ειδικά πακέτα διαμονής και υπηρεσιών spa, οπότε κάνοντας μια έρευνα αγοράς μπορείτε να διοργανώσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο γεμάτο χαλάρωση αλλά και διασκέδαση!

Πικ Νικ ή Camping Bachelorette πάρτι

Εάν η νύφη αγαπά το Boho στυλ μπορείτε να οργανώσετε ένα πικ νικ bachelorette παρτι σε ένα πάρκο, στο βουνό ή να οργανώσετε μια απόδραση σε camping! Φουσκώστε μπαλόνια, διακοσμήστε τα γύρω στα δέντρα και την σκηνή της νύφης, χρησιμοποιήστε  γιρλάντες με λουλούδια και χάρτινα φαναράκια και απολαύστε τον όμορφο ήλιο και την ηρεμία της φύσης! Προμηθευτείτε ένα στεφάνι λουλουδιών για την μέλλουσα νυφούλα, αντίστοιχα στεφάνια με πολύχρωμα λουλούδια για την παρέα, αλλά και τα απαραίτητα είδη σερβιρίσματος για τα ποτά και τα εδέσματα σας. Τραβήξτε μοναδικές φωτογραφίες και δημιουργήστε μια υπέροχη ανάμνηση για την μέλλουσα νύφη!

Bachelorette πάρτι σε νυχτερινό μαγαζί.

Για το τέλος αφήσαμε την αγαπημένη επιλογή όλων των φίλων, που είναι η επίσημη βραδινή έξοδος! Σε κάποιο μαγαζί για ποτό, χορό και διασκέδαση μέχρι το πρωί. Εναλλακτικά, για φαγητό, μεζέδες, κρασάκι, γέλια και διασκέδαση ή μια βραδιά καραόκε . Οι πιο τολμηρές φίλες μας που θα θελήσουν να ξεχωρίσουν, θα επιλέξουν να φορέσουν τις κορδέλες team bride και  bride to be, χωρίς να τις αποχωριστούν όλο το βράδυ! Εάν θέλετε διακριτικά αξεσουάρ για την ομάδα της νύφης, μπορείτε να φορέσετε καρφίτσες και να εφαρμόσετε στο χέρι τατουάζ. Μια πολύ όμορφη επιλογή επίσης είναι να προμηθευτείτε χρυσά sparklers σε σχήμα καρδιάς και να τα ανάψετε κάνοντας αφιέρωση ενός τραγουδιού στην μέλλουσα νυφούλα. Το πρόσωπο της βραδιάς είναι πάντα η νύφη. Σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα μέρος με μουσική στα γούστα της ώστε να το ευχαριστηθεί, να χαλαρώσει και να περάσει όμορφα.

 

Όπως και αν επιλέξετε να γιορτάσετε, το ευχολόγιο Team Bride πρέπει να το έχετε πάντα μαζί σας! Εκεί θα φυλάξετε γραπτά τις εικόνες και τις εμπειρίες σας από εκείνη την ημέρα, φωτογραφίες τύπου polaroid, τις ευχές σας για το μέλλον των νεόνυμφων και κάθε ανάμνηση  που θα θελήσετε να αποτυπώσετε από την παρέα σας με την νύφη! Έτσι, η μέλλουσα νυφούλα μας, θα ανατρέχει σε κάθε ευκαιρία στο βιβλίο των ευχών ώστε να θυμάται την όμορφη βραδιά και την εμπειρία με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Τέλος μην ξεχάσετε τα δωράκια της νύφης! Μπορείτε να της τα προσφέρετε στην πάνινη κομψή τσάντα με logo team bride!

Πριν αποχαιρετήσει η φίλη σας  λοιπόν μια για πάντα την εργένικη ζωή, διοργανώστε της ένα φαντασμαγορικό και αξέχαστο πάρτι, παρέα με τις κολλητές σας γεμάτο στυλ και κομψότητα! Εντυπωσιάστε με ξεχωριστές επιλογές διακόσμησης και αξεσουάρ, απογειώστε το κέφι, χορέψτε, γελάστε, τραβήξτε τέλειες φωτογραφίες και δημιουργήστε αναμνήσεις για μια ζωή!

 

 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της eldekor θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από προϊόντα για ένα ονειρεμένο Bachelorette πάρτι, που διακρίνονται για την ποιότητα και την καλαισθησία τους σε ασυναγώνιστες τιμές, για να στήσετε ένα μοναδικό σκηνικό!

Επισκεφθείτε μας στο https://www.eldekor.gr/product-category/bachelorette/ ή ελάτε από το φυσικό μας κατάστημα Περδίκα 6 στην Κατερίνη.

Από εμάς, καλή διασκέδαση! Περιμένουμε τις φωτογραφίες σας και την αγάπη σας!

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα