Τρόποι Αποστολής

ΕΛΛΑΔΑ

Για την αποστολή της παραγγελίας σας η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ACS COURIER.

Για παραγγελίες άνω των 75 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για παραγγελίες άνω των 75 ευρώ με βάρος ίσο ή μεγαλύτερο των 5 κιλών δεν ισχύει η δωρεάν αποστολή.

Το κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 3,50 ευρώ για παραγγελίες βάρους κάτω των 5 κιλών.

Για παραγγελίες με βάρος ίσο των 5 κιλών και πάνω, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 1,50 ευρώ ανά κιλό.

Σημείωση: Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον κόστος 2,5 ευρώ.

 

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι:

Η παράδοση στις μεγάλες πόλεις γίνεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Η παράδοση σε νησιωτικούς προορισμούς χρειάζεται 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Η παράδοση σε απομακρυσμένες / δυσπρόσιτες περιοχές χρειάζεται 2-5 εργάσιμες μέρες.

 

Παραδόσεις προϊόντων γίνονται τις καθημερινές εκτός αργιών. Για παράδοση Σάββατο με courier υπάρχει επιπλέον χρέωση 3,50 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%.

Την Κυριακή δεν γίνονται παραδόσεις.

Όλες οι τιμές εντός Ελλάδας περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%.

 

ΚΥΠΡΟΣ

Για την αποστολή της παραγγελίας σας η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ACS COURIER.

Για παραγγελίες άνω των 150 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για παραγγελίες άνω των 150 ευρώ με βάρος μεγαλύτερο των 2 κιλών δεν ισχύει η δωρεάν αποστολή.

Το κόστος αποστολής για όλη την Κύπρο είναι 13,50 ευρώ για παραγγελίες βάρους έως 2 κιλών.

Για παραγγελίες με βάρος ίσο των 2 κιλών και πάνω, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 3,50 ευρώ ανά κιλό.

 

Τα προϊόντα παραδίδονται στην Κύπρο σε 5 – 12 εργάσιμες ημέρες.

Παραδόσεις προϊόντων γίνονται τις καθημερινές εκτός αργιών. Για παράδοση Σάββατο με courier υπάρχει επιπλέον χρέωση και θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με την εταιρεία μας για να σας ενημερώσουμε για το επιπλέον κόστος.Την Κυριακή δεν γίνονται παραδόσεις.

 

Με την επιφύλαξη να συντρέχουν εν προκειμένω εξαιρετικές ή απρόβλεπτες περιστάσεις ή γεγονός ανωτέρας βίας (όπως π.χ., ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφερόμενων, περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών, φυσικών καταστροφών, αδυναμίας επικοινωνίας με τον χρήστη – πελάτη κ.λπ.), θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας εντός του υπολογιζόμενου χρονικού διαστήματος που εμφαίνεται αντίστοιχα όταν επιλέγετε μέθοδο πληρωμής. Ο χρόνος παράδοσης, μπορεί να διαφοροποιηθεί αν η παραγγελία γίνεται σε περιόδους εορτών/αργιών κτλ. Παρόλα αυτά, καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν σε περιπτώσεις όπως προσαρμογή των προϊόντων στις απαιτήσεις του χρήστη – πελάτη, καθώς και ανάλογα με την περιοχή παράδοσης. Εάν η παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί Σαββατοκύριακο ή αργία, η παραγγελία θα επεξεργασθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα.Παραδόσεις προϊόντων γίνονται καθημερινές εκτός αργιών. Για παράδοση Σάββατο υπάρχει επιπλέον χρέωση, και η υπηρεσία αυτή πρέπει να ζητηθεί τηλεφωνικά πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Την Κυριακή δεν γίνονται παραδόσεις.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στην ημερομηνία παράδοσης, θα σας ενημερώσουμε σχετικά, μέσω e-mail ή τηλεφωνικά, και θα σας προσφέρουμε την επιλογή είτε να συνεχίσετε την αγορά ορίζοντας από την πλευρά μας νέα ημερομηνία παράδοσης, είτε να ακυρώσετε την παραγγελία με πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας. Για τους σκοπούς των παρόντων όρων, η «παράδοση» της παραγγελίας σας θα θεωρείται ότι έχει πραγματοποιηθεί όταν εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που έχετε ορίσει, διάφορο του μεταφορέα, έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων, κάτι που θα αποδεικνύεται από την υπογραφή του αποδεικτικού παραλαβής της παραγγελίας στη συμφωνημένη διεύθυνση παράδοσης και που θα έχει ως αποτέλεσμα τη μετάθεση σε εσάς της ευθύνης για τα σχετικά προϊόντα.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα